Αρχική Σελίδα

Jinan  G-Horizon  International  Trade  Company  Limited

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Η επιχείρηση διεθνούς εμπορίου γ-οριζόντων Jinan που περιορίζεται, καθιερωμένος το 2009, είναι γρήγορη αυξανόμενη επιχείρηση που ενσωματώνει το σχεδιασμό, την παραγωγή και το μάρκετινγκ των ειδικής χρήσης οχημάτων. Είμαστε το οριζόμενο εργοστάσιο τροποποίησης από την ΕΘΝΙΚΗ ΒΑΡΕΩΝ ΚΑΘΗΚΌΝΤΩΝ Co. ΟΜΑΔΑΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ της ΚΙΝΑΣ, ΕΠΕ (CNHTC). Μετά από την προσπάθεια και την ανάπτυξη πολλών ετών, έχουμε γίνει ένας από τους κύριους ειδικούς κατασκευαστές και τους προμηθευτές οχημάτων στην Κίνα. Η επιχείρησή μας εντοπίζει στην πόλη Jinan, επαρχία Shandong, κοντά στο λιμένα Qingdao, έτσι η μεταφορά είναι πολύ κατάλληλη. Έχουμε την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του ISO για να βεβαιώσουμε κάθε προϊόν που παραγάγαμε με υψηλό - ποιότητα. Τα ειδικά οχήματά μας έχουν εξαγάγει σε πολλές χώρες παγκοσμίως. Έχουμε απολαύσει την υψηλή φήμη στην ειδική αγορά οχημάτων εσωτερικά και διεθνώς.

 

Η επιχείρησή μας ειδικευμένη, την κατασκευή και τη διανομή του φορτηγού ψυγείων, το φορτηγό insualtion θερμότητας, την ειδική τετραγωνική καμπίνα, το ταχυδρομικό φορτηγό FRP, van truck, το φορτηγό εκτάσεων, το φορτηγό πασσάλων, το χαμηλό φορτηγό φρακτών, το φορτηγό κ.λπ. πεζικού με υψηλό - ποιότητα και την ανταγωνιστική τιμή. 

 

Θέτουμε το τεχνικό τμήμα, το τμήμα κατασκευής, το τμήμα πωλήσεων και το τμήμα πελατών για να βεβαιώσουμε τα καλύτερες προϊόντα και την εξυπηρέτηση πελατών προσφοράς. Η επιχείρησή μας έχει επάνω από 100 υπαλλήλους συμπεριλαμβανομένου 1 ανώτερου μηχανικού, 2 Econimists, 1 λογιστή και 22 επαγγελματικό και τεχνικό Personnels. Η επιχείρησή μας καλύπτει μια περιοχή 5000m2 και έχει 53 μονάδες των προηγμένων εγκαταστάσεων. Έτσι έχουμε την ισχυρή ικανότητα προϊόντων με τη anuual παραγωγικότητα επάνω από 1500sets.

 

Με την ισχυρή techncial ομάδα και την πλούσια εμπειρία, μπορούμε να προσφέρουμε τη μιας στάσης λύση για τους πελάτες συμπεριλαμβανομένου του ελεύθερου σχεδιασμού, της κατασκευής, της μεταφοράς, της συντήρησης μεταπώλησης και της ελεύθερης τεχνικής υποστήριξης. καλωσορίζουμε όλους τους πελάτες στην έρευνα και επισκεπτόμαστε το εργοστάσιό μας. θα σας προσφέραμε τη μιας στάσης επαγγελματική και οικονομική λύση με την εξοικονομητική χρόνου και αποταμίευση εργασίας.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας
•Βρήκε το 2009
•Νέο εργαστήριο που καθιερώνεται το 2010
•Γίνοντας οριζόμενος συνεργάτης συνεργασίας της Κίνας βαρέων καθηκόντων Co. ΕΠΕ Ttruck το 2010
 
Jinan  G-Horizon  International  Trade  Company  Limited Jinan  G-Horizon  International  Trade  Company  Limited
1 2
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Ανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : Γ-ορίζοντας

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~130

Ετήσιες πωλήσεις : 3000000-5000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2009

Εξαγωγή pc : 50% - 60%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας Πρωταρχικός - φορτηγό μετακινούμενων για τις πωλήσεις